Eigen website maken

eigen website maken

Maandag, 23 november 2020 - 16:48 - Aantal leden: 161891

Aanmelden voor een gratis eigen website

Bij MySites kunt u gratis uw eigen website maken, zonder enige technische kennis. Geef op de homepage in het gele vak (klik "Home") de naam op die u wenst voor uw website: uwnaam.mysites.nl en klik daarna op de CHECK-button. Het systeem zal u vertellen of deze naam nog vrij is.

Is uw naam vrij, dan krijgt u een formulier om u online aan te melden. U geeft daarin netjes uw gegevens op. Na het invullen van het formulier, krijgt u een e-mail om uw aanvraag te bevestigen. Daarin wordt u gevraagd op een link te klikken in die e-mail.

Heeft u dat gedaan dan krijgt u binnen enkele seconden uw logingegevens naar u toegestuurd en bent u klaar om te beginnen aan uw eigen website.

Na uw aanmelding kunt u inloggen. Klik hier voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,
MySites-TeamJe eigen gratis website in 20 minuten!

MySites is een gratis systeem voor internetters zoals u en ik om relatief eenvoudig een eigen website in elkaar te zetten en te beheren. Met MySites maakt u in 30 minuten uw eigen website. Zonder enige kennis van programmeertalen!

Samengevat kunt u uw eigen menu beheren, uw eigen internet pagina's aanmaken met tekst en bijvoorbeeld foto's die u hier kunt uploaden. U kunt over meerdere albums tot 100 foto's plaatsen.

Lees verder

Je eigen domeinnaam?

Wil je een eigen domeinnaam voor je MySite? Kijk hier of ie vrij is: