Eigen website maken

eigen website maken

Maandag, 23 november 2020 - 16:50 - Aantal leden: 161891

Reclamevrij / Basispakket

basispakket Als particulier of internet freak kunt u bij ons een eigen website maken. U claimt een naam (op onze homepage) en beschikt dan over de volgende domeinnaam: www.uwnaam.mysites.nl.

Na uw aanmelding ontvangt u automatisch uw gebruikersnaam en wachtwoord en kunt u inloggen en beginnen met het inrichten van uw website.

Standaard krijgt u het gratis pakket ter beschikking om te kijken of het concept u wat lijkt en of u uw creatie kunt maken dat u wenst. Heeft u een gratis pakket dan wordt uw site voorzien van een aantal reclame campagnes.
U kunt altijd overstappen naar het basis pakket, wanneer u de reclame campagnes niet op uw website wilt hebben, om zo uw site een nog professionelere (eigen) look te geven. Bij het basispakket kunt u tot 100 foto's uploaden en is uw website dus vrij van reclame!

Hoe kan ik overstappen van het gratis naar het basis pakket?

Bent u zeer tevreden over onze dienst en u wilt uw pagina omzetten naar het basis pakket, dan betaalt u slechts € 5,- per maand dmv een storting op onze bankrekening (lees meer). U kunt maandelijks, twee/drie maandelijks of jaarlijks betalen. Stort u bijv. € 15,- dan is uw pagina voor de duur van 3 maanden niet voorzien van reclame campagnes. Op het moment dat wij uw betaling binnen hebben, zetten wij de status van gratis om naar basis voor de duur gerelateerd aan de betaling.

Wat kunt u allemaal met uw eigen website? U kunt een eigen menu bepalen, eigen teksten toevoegen, eigen plaatjes uploaden vanaf uw eigen pc enz. Voor meer details over de indeling van uw website klik hier.

Bent u overtuigd en lijkt het u wat? Claim uw eigen naam op onze homepage, volg de stappen en profiteer van het gratis pakket. Wilt u gebruik maken van het basis pakket stort dan een bedrag op onze bankrekening (lees meer). Daarna heeft u een professioneel gezicht op internet als particulier of bedrijf. U kunt u pagina aanpassen wanneer u maar wilt. Wij wensen u veel plezier met dit nieuwe concept.

Je eigen gratis website in 20 minuten!

MySites is een gratis systeem voor internetters zoals u en ik om relatief eenvoudig een eigen website in elkaar te zetten en te beheren. Met MySites maakt u in 30 minuten uw eigen website. Zonder enige kennis van programmeertalen!

Samengevat kunt u uw eigen menu beheren, uw eigen internet pagina's aanmaken met tekst en bijvoorbeeld foto's die u hier kunt uploaden. U kunt over meerdere albums tot 100 foto's plaatsen.

Lees verder

Je eigen domeinnaam?

Wil je een eigen domeinnaam voor je MySite? Kijk hier of ie vrij is: