Eigen website maken

eigen website maken

Maandag, 23 november 2020 - 17:02 - Aantal leden: 161891

Laat ons uw grafische website maken!

Onze design service biedt u de mogelijkheid om toch een zeer aantrekkelijke website te hebben en daarna te beheren, ook al bent uzelf niet grafisch onderlegd. Het kan ook zijn dat u liever al het werk aan ons overlaat. Onze grafische ontwerper maakt het design voor u of uw bedrijf opmaat zodat u een aantrekkelijk gezicht op internet heeft.


Hoe gaat dat in zijn werk?

U claimt eerst een naam die u wilt hebben (gratispakket, uwnaam.mysites.nl), en meldt u aan zodat wij alvast uw gegevens hebben. Daarna stuurt u ons uw teksten en/of plaatjes met eventueel uw logo per e-mail. U legt uit wat u met u website wilt en binnen enkele dagen hebben wij voor u een aantrekkelijk concept online staan. Deze kunt uzelf, na de door ons eerste opzet, veranderen wanneer u maar wilt.

Wanneer u gebruik wenst te maken van deze service, dan wordt u automatisch ingedeeld in het toppakket. De kosten hiervan zijn € 120,- per jaar.

Klik hier om ons uw grafische website te laten maken...

Je eigen gratis website in 20 minuten!

MySites is een gratis systeem voor internetters zoals u en ik om relatief eenvoudig een eigen website in elkaar te zetten en te beheren. Met MySites maakt u in 30 minuten uw eigen website. Zonder enige kennis van programmeertalen!

Samengevat kunt u uw eigen menu beheren, uw eigen internet pagina's aanmaken met tekst en bijvoorbeeld foto's die u hier kunt uploaden. U kunt over meerdere albums tot 100 foto's plaatsen.

Lees verder

Je eigen domeinnaam?

Wil je een eigen domeinnaam voor je MySite? Kijk hier of ie vrij is: